Live-kamerat

Käyttöehdot

Ehdot

Viimeeksi muokattu: Helmikuu 16, 2024

Ehto: www.kamera.seksitreffit.fi – Sisältö

Tämän sopimuksen ("sopimus") ehdot koskevat sinun (vieras ja/tai jäsen) ja joko JWS Americas S.à r.l.:in (Yhdysvalloissa asuvat käyttäjät), luxemburgilainen osakeyhtiö, jonka rekisteröity osoite on 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemburg, Luxemburgin suurherttuakunta ja joka on rekisteröity Luxemburgin kauppa- ja yritysrekisteriin numerolla 249.539, tai JWS International S.à r.l.:in (Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvat käyttäjät), luxemburgilainen osakeyhtiö, jonka rekisteröity osoite on 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemburg, Luxemburgin suurherttuakunta ja joka on rekisteröity Luxemburgin kauppa- ja yritysrekisteriin numerolla 249.566, (JWS Americas S.à r.l. tai JWS International S.à r.l. on jäljempänä "verkkosivuston ylläpitäjä") välistä suhdetta www.kamera.seksitreffit.fi-verkkosivustolla. Tässä sopimuksessa "www.kamera.seksitreffit.fi" tarkoittaa joko verkkosivuston ylläpitäjää tai www.kamera.seksitreffit.fi-verkkosivustoa, jota verkkosivuston ylläpitäjä tapauksesta riippuen hallinnoi.

Määrittelyt
 • Jäsen/Asiakas/Tilaaja – Vierailija, joka rekisteröityy sivuston palveluihin.
 • Vieras – vierailija, joka tulee ja/tai vierailee www.kamera.seksitreffit.fi:in verkkosivulle rekisteröitymättä sivuston palveluihin.
 • Aikuspalvelun Tarjoaja (ASP)/ Esiintyjä/Malli - Fyysinen henkilö vanhempi kuin 18 (tai 21), riippuen toimivallalta, joka tarjoaa esiintymisiä, chattejä tai interagoi verkkosivuston Jäsenien ja Vieraiden kanssa.
 • Krediittisaldo – www.kamera.seksitreffit.fiissa, Jäsenillä on mahdollisuus hankkia Krediittejä maksaakseen premium-palveluista ostamalla paketteja. Maksujen käsittelijämme prosessoivat maksut turvallisesti, ja ostetut Krediitit näkyvät Jäsenen tilissä saldona.
 • Ilmais-chat – Estoton vaihtoehto olla vuorovaikutuksessa Aikuispalvelun Tuottajien kanssa kirjoittamalla tekstiviestejä ruudulle.
 • Privaattichat – Privaattichatissa Jäsenet voivat kirjoittaa tai jopa puhua (ääni-kommunikointi) ASP:iden kanssa kasvotusten, yleiset käyttäjät poislukien.

Kirjautumalla ja / tai rekisteröitymällä sivustolle Annat Suostumuksesi ja hyväksyt seuraavaa:

 1. www.kamera.seksitreffit.fi on aikuisten interaktiivinen online-verkkosivu (mukaan lukien alaston ja ei-alaston eroottinen ja seksuaalinen sisältö). Täten, sinne pääsy on alaikäisiltä kielletty. www.kamera.seksitreffit.fiiin menemistä ei suositella ihmisille, jotka saattavat olla herkkiä aikuisviihdesisällölle, kaikki meneminen www.kamera.seksitreffit.fiiin tällaisilta ihmisiltä on täysin heidän omalla vastuullaan.
 2. Verkkosivulle tuotetun aikuisviihteen tekevät nais- ja miespuoliset yli 18-vuotiaat yksilöt ympäri maailman, joita yhteisesti kutsutaan Aikuispalveluiden Tuottajiksi (ASP).
 3. Aikuispalveluiden Tuottajat (ASP) keskustelevat ja tekevät live-verkkokamera-showta, kameran edessä, tilaajille ympäri maailman, jotka ovat valinneet heidät näiden live-syötteen, kuvien, offline (teaseri) ja maksettujen videoiden vuoksi.
 4. www.kamera.seksitreffit.fi tarjoaa ASP:itä lukuisissa eri kategorioissa, jotka saattavat muuttua aika ajoin. Huomioithan seuraavan:
  1. Kuumat flirtit -kategoriassa alastomuus tai seksuaalinen käyttäytyminen on kiellettyä ilmaisessa chatissa. Yksityisessä keskustelussa Mallit voivat itse päättää, millaisia näytöksiä he haluavat tarjota.
  2. Sielunkumppani-kategoriassa ja kaikissa sen alakategorioissa, kuten Tanssija, jne, Mallit eivät saa tarjota tai vihjata seksuaalissävytteisestä sisällöstä, tapahtui tämä sitten kirjallisesti, kuvallisesti tai live-kameran välityksellä. Heidän tulee keskustella alakategorialle määritellyn aihepiirin mukaisesti.
  3. Kaikissa muissa kategorioissa voit Yksityiskeskustelun aikana pyytää alastonnäytöstä, kunhan tiedät, että Malli itse on siihen suostuvainen. Yleissääntönä on, että mallit eivät saa olla alastomia tai esittää avoimesti seksuaalista sisältöä Ilmaischat-alueella.
 5. www.kamera.seksitreffit.fi käyttää kahta suosituinta teollisuus-standardi-teknologiaa sivuillaan saadakseen täydellisesti sovitettua sisältöä ja tuoda suurimman saatavilla olevan mukavuuden. www.kamera.seksitreffit.fiilla tilaaja on Kuningas!

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Palvelut ja takuut

 1. www.kamera.seksitreffit.fi on jaettu erityisiin alueisiin, jotka tarjoavat ilmaisia sekä maksullisia Aikuisviihde-palveluja. www.kamera.seksitreffit.fi lisää jatkuvasti uusia palveluja mukautuakseen tilaajiensa vaatimuksiin.
 2. Ennen aiotun palvelun valitsemista, on tärkeätä käydä läpi sisältöä, hinta-listaa sekä sekä maksutapaa (luotto- ja pankkikortti, online-shekki jne), joita on olemassa palveluina maasi mukaan. Tämä tieto löytyy verkkosivulta.
 3. Toisenlaisen sisällön julkaiseminen sivustolla ei tarkoita sitä, että www.kamera.seksitreffit.fi tukee tekijää tai ottaa vastuun tällaisesta sisällöstä.
 4. www.kamera.seksitreffit.fi ei, lain sallimissa rajoissa, takaa tai edusta koskien tietoja, palveluita tai tuotteita, joita toimitetaan tai liittyen palveluun. Tilaajien ja/tai Vieraiden palveluiden käyttö on heidän omalla vastuullaan.
 5. www.kamera.seksitreffit.fi etsii, kaiken aikaa, tuottaakseen joka tilaajalle parasta sisältöä ja saatavilla olevaa palvelua. Kuitenkin, se ei voi antaa takuita myyntikelpoisuudesta, kaikkien tarkoituksen sopivuudesta, tai sisällön käytön tuloksettomuudesta ja sen oikeellisuudesta, tarkkuudesta, ajantasaisuudesta tai luotettavuudesta tai muuten.
 6. Ei www.kamera.seksitreffit.fi tai mikään osapuoli tekemisissä luomisen, tuottamisen tai palvelun tai sisällön toimittamise ole vastuussa mistään suorasta, satunnaisesta, johdannaisesta, epäsuorasta tai rankaistavasta vahingosta, joka syntyy pääsystä tai palvelun tulkinnallisesta käytöstä, tuotteesta tai tiedosta, jonka Lähettäjät toimittavat ilman ehtojen rajoittamista, jotka on esitetty nykyisessä Sopimuksessa.
 7. Saatuaan asiakkaan nimenomaisen suostumuksen (joko sähköpostitse tai online-chatin kautta) www.kamera.seksitreffit.fi-asiakastuki aloittaa etäohjatun istunnon asiakkaan tietokoneella teknisten ongelmien korjaamiseksi tai hankkiakseen järjestelmätietoja ongelmien alkuperän havaitsemiseksi.

  Suostumalla “etäohjausistuntoon” asiakas hyväksyy ja sitoutuu luopumaan kaikista oikeudellisista toimista, joita hän voisi kohdistaa www.kamera.seksitreffit.fi-sivustoon tai sen henkilöstöön etäohjausistuntoa koskien.
 8. Jos aikuispalveluntarjoajaa (ASP) korostetaan "Yksinomaisena www.kamera.seksitreffit.fi -mallina", on hänellä yksinomainen verkkosivuston ylläpitäjän kanssa allekirjoitettu palvelusopimus. Sen vuoksi löydät tämän ASP:n ainoastaan www.kamera.seksitreffit.fi -sivustolta ja muilta sivustoilta, joilla verkkosivuston ylläpitäjä tarjoaa palveluitaan.

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Periaatteet

 1. www.kamera.seksitreffit.fiilla ei ole aikeita tukea moraalittomia aikeita; tästä syystä on asetettu ankarat säännöt.
 2. Nettisivustojen Lastensuojeluun liittyvien yhdistysten Platinum Sponsor Member -jäsenenä (ASACAP) ja Säädelty Aikuisille -yhdistyksen jäsenenä (RTA) ja myös Internetin Sisälltön Arvioimisyhdistyksen (ICRA), www.kamera.seksitreffit.fi on sitoutunut alaikäisten suojeluun.
 3. www.kamera.seksitreffit.fiin palvelut on saatavilla vain yli 18-vuotiaille henkilöille (21 vuotta joillain alueilla). Täten seksuaalisesti avoin materiaali ei ole alaikäisten helposti saatavissa.
 4. Alle 18-vuotiaat ihmiset (21 joissain alueilla) eivät saa olla Aikuispalvelujen Tuottajia (ASP). Tästä johtuen, kaikki Aikuispalvelujen Tuottajat (ASP) olivat 18 vuotta tai vanhempia (21 joillain alueilla) valokuvauksen ajankohtana, todisteena iästä, joita pidetään asianhoitajan rekisterissä. Missään tapauksessa www.kamera.seksitreffit.fi ei esitä Aikuispalvelujen Tuottajia (ASP) lapsina.
 5. Kaikkien Aikuispalveluiden toimittajien (ASP) pitää täyttää kolme päävaatimusta:
  1. allekirjoittamalla sopimuksen ilmoittamalla, erityisesti, henkilökohtaisten tietojen aitouden ja annetun iän;
  2. toimittamalla skannatun kopion hänen valokuvallisesta henkilöllisyystodistuksestaan;
  3. toimittamalla Aikuispalveluita Toimittavan (ASP) valokuvan, pitämällä hänen valokuvallista henkilöllisyystodistusta kasvonsa vierellä.
 6. Aikuispalveluiden Tuottajien (ASP) tilit jäädytetään pysyvästi ja välittömästi, jos he rikkovat www.kamera.seksitreffit.fiin periaatteita.
 7. www.kamera.seksitreffit.fiilla on NOLLAtoleranssi liittyen lapsipornografiaan (kirjoitettuun tai kuvalliseen). Pienimmässäkin epäilyksessä suljemme kyseisen tilin välittömästi ja lopullisesti ja otamme mahdollisesti yhteyttä asiankuuluviin viranomaisiin.
 8. www.kamera.seksitreffit.fi varaa oikeuden käyttää välitöntä ja pysyvää keskeytystä, jos käyttäjänimi on hyökkäävä, viittaa alaikäisiin tai jos on pienintäkin väärennösepäilyä.

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Tilaajat

 1. Tilatakseen www.kamera.seksitreffit.fiilla, on oltava vähintään 18-vuotias tai 21-vuotias joillakin alueilla, tilaajan paikallista lainsäädäntöä noudattaen.
 2. Rekisteröitymällä sivulla www.kamera.seksitreffit.fi ja hyväksymällä Ehdot, Tilaaja täten myöntyy toimittamaan palveluksia tälle sivustolle koskien ylimenoaikaa ja Tilaaja erityisesti tiedostaa, että hän menettää oikeuden poisvetoon/peruuttamiseen koskien mainittujen palvelujen toimittamista. Yllä oleva myönnytys tarvitaan Kuluttajaoikeus-Direktiivin mukaisesti (2011/83/EC) alkaen 25.10.2011, muokattu Luxemburgin lakiin 2.4.2014.
 3. Rekisteröitymällä www.kamera.seksitreffit.fiiin ja hyväksymällä tämän Sopimuksen, tilaajat hyväksyvät korvaamaan ja maksamaan kaikki puolustuksen kulut ja pitävät www.kamera.seksitreffit.fiia vaarattomana, sen virkamiehiä, ohjaajia, sisaryhtiöitä, lakimiehiä, osakkeenomistajia, managereita, jäseniä, agentteja ja työntekijöitä kaikista syytöksistä, häviöistä, vastuista tai kuluista (mukaan lukien järkevät lakimieskulut), jotka syntyvät kolmannen osapuolen toimesta tai heistä johtuen, lausunnoista tai toimista, kuten minkään ehdon rikkomisesta, tässä mainittujen ehtojen tai lupausten rikkomisesta, ja laittomasta toiminnasta tähän sopimukseen pohjautuen.
 4. Jos Tilaaja's on laittomasti käyttäytynyt tai rikkonut tätä sopimusta, www.kamera.seksitreffit.fi voi lopettaa ilman erillistä ilmoitusta Tilaaja's tilin ja/tai muun siihen liittyvän.www.kamera.seksitreffit.fi ei ole vastuussa mahdollisista menetyksistä, jotka johtuvat tällaisen lopettamisesta, eikä krediittikorvauksista tai palautuksista. www.kamera.seksitreffit.filla on oikeus keskeyttää asianmukaiset Jäsentilit ja Jäsenet Verkkosivuston käytöstä ja/tai lopettaa yksipuolisesti Jäsentilit välittömästi, jos www.kamera.seksitreffit.fi uskoo että jäsen ei täytä tai ei aio täyttää näissä Käyttöehtoissa asetettuja vaatimuksia. Jos tämä sopimus irtisanotaan rikkomisen, lainvastaisen väärinkäytön tai epäilyksen perusteella, että jäsen ei ole täyttänyt näissä Käyttöehdoissa vahvistettuja vaatimuksia, www.kamera.seksitreffit.filla on lisäksi oikeus harkinnan mukaan kieltää kaikki sellaisiin tiliin liittyvät luottokortit ja/tai maksutavat (ilman määräaikaa), jotka on tarkoitus lopettaa, kun olosuhteet oikeuttavat tällaiset toimenpiteet.
 5. Tämä sopimus tulee voimaan siitä päivästä alkaen, jolloin Vieras tulee www.kamera.seksitreffit.fi:ille ja/tai Tilaaja rekisteröityy www.kamera.seksitreffit.fi:ille ja hyväksyy tämän sopimuksen ja se pysyy voimassa, kunnes asianmukaisesti jompikumpi osapuoli, noudattaen täysimääräisesti ehtoja, jotka on nimenomaisesti mainittu tässä Sopimuksessa.

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Maksut, Krediitti-kompensaatio, Takaisinmaksu ja Laiton Toiminta

 1. Tilaajat voivat ostaa krediittipaketteja kuluttaakseen niitä saatavilla olevilla Aikuisviihteen alueilla; tästä syystä palveluiden sisällön valikoima pitää olla Tilaajan tiedossa, hintalista ja maksutavat oltava saatavilla verkkosivulla.
 2. Teksti-chattaily puettujen Aikuispalveluiden Tarjoajien (ASP) kanssa on ilmaista, mutta jos tilaaja haluaa mennä täyden ominaisuuden palveluun (mukaan lukien pukemattomat Aikuispalveluiden Tarjoajat – ASP ja privaatti-show) hänen tulee klikata “Privaatti-Show tämän Esiintyjän kanssa”-nappia ja tästä hetkestä lähtien pysyä video-chathuoneessa Aikuispalveluiden Tarjoajan (ASP) kanssa menemällä privaatti-tilaan, missä ostetut krediitit käytetään sekuntitaksaperiaatteella. Tilaajat tiedostavat, että APT pidättää oikeuden väliaikaisesti rajoittaa ilmaischatia niiltä tilaajilta, jotka eivät vielä ole ostaneet krediittipakettia.
 3. Tilaajilla on vaihtoehtona käyttää Pikaostoa Aikuispalveluiden Tuottajien (ASP) kanssa privaatti-showssa ollessan. Tämän ominaisuus sallii Tilaajia välittömästi ja manuaalisesti, täyttää heidän krediitti-saldoansa valitulla paketilla shown aikana.
 4. Tilaajat voivat käyttää SmartBuy-ominaisuutta myös privaatti-shown nauttimiseen ilman keskeytyksiä. Ominaisuus mahdollistaa järjestelmän automaattisesti täyttää Tilaajan krediittisaldoa, kun tilin saldo menee alle 7 krediittiä. Oletuksena SmartBuy ostaa 27.99 -paketin, kuitenkin jäsenellä on vaihtoehtona muuttaa SmartBuy -ostomäärää.
 5. Tilaajille ilmoitetaan automaatti-ostosta joka kerta, kun tätä tapahtuu, automaattisella sähköposti-ilmoituksella, ja tämä ominaisuus voidaan poistaa Tiliasetuksista.
 6. Jos pankki estää transaktion, SmartBuy-ominaisuus loppuu automaattisesti. Kun jäsen tekee onnistuneen oston, SmartBuy-ominaisuus aktivoituu jälleen.
 7. Kaikkien viitattujen vaihtoehtojen käyttö veloittaa tiettyä Tilaajien asettamaa maksutapaa.
 8. Exception made of certain logistics constraints and arrangement that may occur internally, billing of a given account (the actual price payable for credit packages) depends on Member’s country localisation where the first purchase has originated from, such element to determine the Website Operator with which Member is registered with. In certain cases, however, billing may be made on behalf by another Website Operator in charge for them to recharge one another internally without impact for the Member. In such cases, the billing by a Website Operator different from the one Member is contracted with shall not result in any change for the use of the Website services by the Member and will not result in any additional fee nor loss of credits or of rights for the Member. Irrespective of such billing on behalf as the case may be, the Member shall, at all times, be deemed to be contracted with the Website Operator based on earlier localization (exception made of a change of permanent place of residence as separately notified to the Website Operator). The Member authorizes such billing arrangement as the case may be. Please take into consideration that www.kamera.seksitreffit.fi reserves the right to round prices to the nearest whole number.
 9. Laskutustietojen ja tuen saamiseksi ota yhteyttä käyttämällä asianmukaisia yhteystietoja, jotka liittyvät rekisteröitymäsi palvelun verkkosivuston ylläpitäjään, kuten alla olevassa lausekkeessa 13 on kuvattu.
 10. Pankkikulutietoja koskien jokaisen tilaajan tulee konsultoida suoraan omaa pankkiaan.
 11. www.kamera.seksitreffit.fi ei ota mitään vastuusta mistään vaikuksista, jota tapahtuvat www.kamera.seksitreffit.fiin ulkopuolella.
 12. Kaikki valitukset pitää asettaa 24 tunnin sisällä tapahtumasta www.kamera.seksitreffit.fiin Asiakaspalvelussa. Riippuen tapauksen monimutkaisuudesta ja yksityiskohdista, jotta valituksen oikeellisuus voidaan päätellä 24 tunnin periodin jälkeen, nämä huomioidaan vain force majeure -tapauksissa.
 13. www.kamera.seksitreffit.fi - Asiakaspalvelutiimi voi, kun pitää tarpeellisena, tutkia huolella raportit ja muuta saatavilla olevaa tietoa, ja turvautua kaikkiin olemassaoleviin keinoihin tämän saavuttamiseksi.
 14. Tilaajan oikeutta vetää pois/peruuttaa liittyen kohtaan 4.2 nykyisessä Sopimuksessa, takaisinmaksua tai peruutuspyyntoä ei hyväksytä silloin, kun Tilaaja on alkanut jo krediittipaketin käytön. Jotkut palautukset ovat kuitenkin mahdollisia liittyen tilanteisiin seuraavissa tapauksissa.
 15. www.kamera.seksitreffit.fi korvaa/hyvittää krediittejä vain määränä, joka on määritelty suhteessa maksettuun hintaan ja tosiasiallisesti ilmoitettuun ongelmaan, kun krediitit on hävitetty www.kamera.seksitreffit.fi tai aikuispalveluntarjoajan ("ASP") häiriön vuoksi vain sivuston "Alaston"-osiossa ja nimenomaisesti ja kokonaan kieltäytyy tarjoamasta eroottista sisältöä. Mikäli tarjolla on eroottista sisältöä, www.kamera.seksitreffit.fi arvioi tilanteen ja päättää, onko asiakkaan vaatimus perusteltu ja onko korvauksia/hyvityksiä maksettava. Kuumat flirtit -kategorian mallit voivat vapaasti valita eroottisen sisällön määrän yksityisnäytöksissä. He eivät kuitenkaan saa antaa lupauksia, joita he eivät lopulta täytä. Tämän kategorian malleja ei vaadita tarjoamaan eroottista sisältöä, mutta yksityisnäytöksen aikana ne ovat sallittuja, mikäli he siitä sopivat.

  Näiden ehtojen nojalla, jokaiselle Tilaajalle ilmoitetaan, että häntä pidetään Ensimmäisenä Jäsenenä (termi määritelty alla), häntä kehotetaan ilmoittamaan ja/tai toistamaan kaikki aikuispalveluntarjoajalle (“ASP”) osoitetut erityiset pyynnöt yksityiskeskustelun alkamisen jälkeen, mikäli yksityinen näytös ei ole hänen odotustensa mukainen, antaa ASP:lle myös riittävästi aikaa täyttää tällainen pyyntö. Tilaajan hyvitysvaatimusten perusteita, jotka perustuvat tyydyttämättömiin pyyntöihin, ei oteta huomioon, mikäli tilaaja (Ensimmäisenä Jäsenenä, määritelty alla) ei noudata yllä olevaa suositusta.

  Tilaaja(t) ymmärtää ja hyväksyy, että liittyessään toisen tilaajan ("Ensimmäisenä Jäsenenä", määritelty alla) aloittamaan jo käynnissä olevaan Yksityisnäytökseen, tilaajat, jotka liittyvät myöhemmin tällaiseen esitykseen (”Loput Jäsenet”) pidetään passiivisina osallistujina siltä osin, että palveluntarjoajan/mallien on noudatettava vain ensimmäisen jäsenen vaatimuksia. Tällaisissa tapauksissa Lopuilla Jäsenistä ei ole oikeutta mihinkään korvaukseen tai maksun palautukseen, lukuun ottamatta www.kamera.seksitreffit.fi toimintahäiriöitä, jotka seuraavat jäsenet voivat tuoda ilmi asianmukaisesti.

  Yksityiskeskustelun lisäksi Tilaajat voivat ottaa yhteyttä myös aikuispalveluntarjoajiin (“ASP”) offline-chat-viestien kautta tai, jos ASP on käytettävissä, video-/äänipuhelun kautta. Huomaa, että tilaajat eivät saa tehdä erityispyyntöjä ASP:lle video-/äänipuhelun kautta.
 16. Verkkosivuston ylläpitäjän ja kolmansien osapuolten käyttämien maksujärjestelmien vuoksi ja edellyttäen, että rahahyvityksen ehdot täyttyvät, rahahyvityksiä sovelletaan ainoastaan samalla summalla kuin alun perin tietyn krediittipaketin ostosta maksettiin edellyttäen, että niihin liittyvien hyvitysten saldoa ei ole käytetty tai kulutettu edes osittain. Tällaisessa tapauksessa osittainen palautus ei ole koskaan mahdollista. Tämä tarkoittaa sitä, että aina kun krediittipaketin saldoa käytetään osittain (mukaan lukien krediittipalkinnot), voidaan palautus suorittaa ainoastaan krediitteinä (ei rahana) olemassa olevaan aiempaan krediittisaldoon saakka, kelpoisuusedellytysten mukaisesti. Hyväksyttävät rahahyvitykset käsitellään samalla maksutavalla, jota kyseisen krediittipaketin ostamiseen käytettiin ja jolle palautusta pyydetään. Rahahyvitystä vastaava krediittisumma vähennetään käyttäjätilisi saldosta, mukaan lukien bonuskrediitit, jotka on saatu valitun krediittipaketin oston yhteydessä. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että tietyt maksutavat eivät hyväksy palautuksia niiden käyttöä koskevista teknisistä rajoituksista johtuen.
 17. Muihin palveluihin, kuten VIP Show'n lippuihin, Osta omaa sisältöäni, tippeihin, yllätyksiin, kurkistuksiin, snapshoteihin, Messenger- ja/tai offline-tilassa lähetettyihin yksityisviesteihin, video-/äänipuheluihin, ostoslistaan ja/tai MyStory-tilauksiin käytettyjä summia ei palauteta/hyvitetä. Esiintyjän snapshot/snapshotit ovat näkyvillä niin kauan, kuin kyseisen esiintyjän käyttäjätili on aktiivinen eikä sitä ole suljettu verkkosivustolla. Huomioithan, että kaikki ilmaiskurkistukset vanhenevat 168 tunnin kuluttua verkkosivuston ylläpitäjän viimeksi myöntämän ilmaiskurkistuksen päiväyksestä ja kellonajasta.
 18. Edellä mainitusta huolimatta, www.kamera.seksitreffit.fi ei ole vastuussa mistään loukkaavasta, hyökkäävästä tai laittomasta toiminnasta suhteessa Asiakkaisiin/Tilaajiin, tai mistään toimimattomuudesta, virheestä, laiminlyönnistä, keskeytyksestä, poistamisesta, viasta, viiveestä toiminnassa tai siirrosta, viestinnän linjan viasta, varkaudesta tai tuhoamisesta tai luvattomasta käytöstä, muuttamisesta tai äänitteiden käytöstä, oli kyseessä sitten sopimuksen alaisesta tai teoreettisesta rikkomuksesta, tai mistä tahansa muusta kanteesta, mistään ylittävästä määrästä koskien Tilaajan maksamaa summaa www.kamera.seksitreffit.fi:ille.
 19. Missään olosuhteissa, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, huolimattomuuteen, www.kamera.seksitreffit.fi tai mikään siihen liittyvä yhtiö ei ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä, välillisistä tai rankaisevista vahingoista, jotka johtuvat käytöstä, tai sen kyvyttömyydestä käyttää tätä Palvelua, ilman asetettuja rajoituksia koskien olemassaolevaa ehtoa.
 20. Tätä verkkosivustoa ja kaikkia sen ominaisuuksia täytyy käyttää niille määrättyihin tarkoituksiin. Kaikenlainen epärehellinen käytös, toiminta, yritykset ja niistä vihjailu saattavat johtaa Jäsen-käyttäjätilin lakkauttamiseen tai poistamiseen. Huomioi, että Verkkosivuston ylläpitäjällä on oikeus toimia saamiensa tietojen mukaan, joita se saa tarkkailemalla verkkosivuston toimintaa. Erityisesti useiden käyttäjätilien vilpillinen luominen saadaksesi ääniä (tai tämän yrittäminen) ja Mallien PALKINTO-pelin sabotointi saattaa johtaa kaikkien Jäsen-käyttäjätiliesi poistoon www.kamera.seksitreffit.fi -palvelusta. Maksutapahtumien epärehelliseen ja petolliseen toimintaan suhtaudutaan vakavasti. Tällaiset tapaukset voidaan ulkoistaa omistautuneille ja hyvämaineisille palveluntarjoajille sovellettavan tietosuoja-asetuksen puitteissa.
 21. Tilaaja hyväksyy sen, että minkä tahansa petollisen transaktion tapahtuessa www.kamera.seksitreffit.fiilla on oikeus käyttää kaikkea saatavillaan olevaa tietoa minkä tahansa laillisen prosessin yhteydessä. Mukaan lukien, ilman vaadetta täydellisyydestä, selainhistoria, IP- ja sähköpostiosoitteet ja mikä tahansa muu jäljitettävä toiminta. Tällaisen laillisen prosessin aikana www.kamera.seksitreffit.fi saattaa ottaa mukaan muita ammattimaisia tutkija-osapuolia ja jakaa tiettyjä tietoja laillisuutta noudattaen, osoittaakseen oikeuksiaan ja edustaakseen Asiakkaidensa parhaita etuja. Tilaaja pysyy vastuussa tutkimusta tai kulujen keräämistä varten koskien mitä tahansa petollista transaktiota.
 22. www.kamera.seksitreffit.fi tekee täyttä yhteistyötä laillisten tahojen kanssa transaktioiden tutkinnassa koskien rikollisia transaktioita ja muita keinoja, jotka sijoittuvat laillisten toimien alle ja vastaavat haasteisiin ja oikeuden määräyksiin. Tästä syystä tilaajat voivat käyttää vain omia maksutapojaan verkkosivuillamme.
 23. Otathan huomioon, että www.kamera.seksitreffit.fi varaa oikeuden pyöristää maksuja, jotka maksetaan kompensaationa,. www.kamera.seksitreffit.fiilla on oikeus käyttää hintojen pyöristämistä.
 24. Huomioithan, että jos palkkion saamisen edellytyksenä on olla uusi käyttäjä, uuden käyttäjätilin rekisteröimistä www.kamera.seksitreffit.fi-verkkosivustolle ei katsota uudeksi käyttäjäksi. Bonus-/ilmaiskrediitit ovat saatavilla ja ostettavissa vain kerran jokaista uutta käyttäjää kohden millä tahansa verkkosivuston ylläpitäjän verkkosivustolla. Krediittejä tai muita palkintoja ei ole mahdollista hankkia käyttämällä seuraavia maksutapoja: CCBill ja puhelinostot. Palkinnot eivät ole osa ostettua krediittipakettia ja palautukset EIVÄT OLE mahdollisia sen jälkeen, kun niitä kulutetaan/käytetään verkkosivustollamme.
 25. Huomioithan, että jos kertaluonteista tarjousta mainostetaan millä tahansa krediittipaketilla, niin tällaista tarjousta sovelletaan vain kerran olemassa olevaa tai uutta käyttäjää kohden, riippumatta siitä, kuinka monta tällaista käyttäjää rekisteröityjen tilien (olemassa olevien ja/tai vasta luotujen) lukumäärästä hänellä voi olla ja/tai riippumatta muista kiertomenetelmistä, joita hän käyttää. Muussa tapauksessa osto käsitellään ilman alennusta ja saatujen hyvitysten määrä rajoitetaan vastaavaan arvoon ilman ylennystä. Huomioithan myös, että ostettuja alennushintaisia krediittejä ei voida siirtää toiselle käyttäjä- tai jäsentilille. Huolimatta tästä päinvastaisesta, on korostettava, että tarjouksia ja niihin liittyviä tarjouskrediittejä ei voida soveltaa/käyttää käyttäjille jotka käyttävät jotain seuraavista maksutavoista: Maksu Puhelimella, Maksu Lahjakortilla, Bitcoin/Litecoin, Altcoins, Paysafecard, Neosurf, Blik, GlobalCharge, Skrill, Przelewy24, Webpay, Spei, PagoEfectivo, AstroPay, Efecty ja Boleto tai niille Jäsenille jotka valitsevat tai hyväksyvät että CCBill suorittaa maksut. Huomaathan, että minkä tahansa tarjouksen aikana krediittipaketit, jotka ylittävät 157.99 krediitin määrän, saavat samat hyödyt ja/tai ylimääräiset krediitit (tapauksen mukaan) kuin 157.99 krediittipaketti.
 26. Uudet jäsenet voivat vahvistaa luottokorttinsa maksutapahtumalla, jolloin he ovat oikeutettua 9.99 tarjouskrediittiin. Mahdollisen vahvistusmaksutapahtuman summa palautetaan välittömästi luottokortin haltijalle. Edellä mainitut tarjouskrediitit eivät ole saatavilla käyttäjille, joilla on jo jäsenyys www.kamera.seksitreffit.fi-sivustolla tai millä tahansa muulla verkkosivuston ylläpitäjän omistamalla sivustolla.
 27. Kaikki valuuttaan ja transaktioon liittyvät kulut sisältyvät krediittipakettien näkyviin hintoihin. www.kamera.seksitreffit.fi varaa oikeuden muokata hintoja, jotka tapahtuvat valuutan vaihtokurssien muuttuessa.
 28. Huomioithan, että luottokortin ja/tai sähköpostiosoitteen varmennuksen väärinkäyttö voi johtaa tämän verkkosivuston ylläpitäjän ja käyttäjän välisen sopimuksen purkamiseen. Tältä osin huomioi myös, että mallin viikoittaisessa Awardsissa otetaan huomioon ainoastaan krediittiostot, jotka ovat seurausta saman jäsentilin krediittiostoista.
 29. Club Elite ohjelman sääntöjen mukaisestim jotka on määritelty erillisellä sivulla Tilaajan tilillä, Tilaaka vastaanottaa Club Elite tasopistettä vain ens jälkeen, kun käyttävät krediittejä. Krediittien käyttäminen palautuksesta tai takaisinmaksusta ei nosta Club Elite tasopisteitä. Päivittäinen pudotus Club Elite tasopisteissä on asetettu jokaisessa rankissa erillisesti. Tällaiset pudotukset tapahtuvat joka päivä, riippumatta sinun aktiviteetistasi verkkosivustossa. Ole hyvä ja huomioi että tasopisteet eivät voida siirtää tai jakaa Käyttäjätilien välillä, riippumatta siitä jos kaksi tiliä kuuluu samalle henkilölle. Jos Käyttäjätiliä suljetaan, kaikki Club Elite tasopisteet on hävitetty ja eivät voida palauttaa. Ota yhteyttä Asiakastukiryhmään jos et halua olla mukana Club Elite ohjelmassa. Tämän Sopimuksen hyväkymisen myötä, Tilaajat huomioivat ja hyväksyvät että ovat lukeneet ja ymmärtäneet Club Elite ohjelman säännöt ja määräykset.
 30. Jokainen Jäsen osallistuu Club Elite-ohjelmaan rekisteröimällä www.kamera.seksitreffit.fiiin. Club Elite-ohjelman soveltamisen myötä, Jäsenet vastaanottaa tasopisteitä perustuen heidän krediitinkäyttämiseen mainitussa kuukaudessa. Mitä enemmän tasopisteitä heillä on, sitä parempi Club Elite rankki he saavat, jotta simppelistä Jäsenestä voi tulla Casanova (Rank VI. - katso sitä tästä). Jokaisella rankilla on kerroin, joka auttaa Jäseniä keräämään enemmän Club Elite tasopisteitä.
 31. Jäsen tienaa korkeamman rankin jos hän kerää vaadittu määrä tasopisteitä kalenterikuukauden aikana. Tämä uusi tienattu rankki pidetään seuraavan kalenterikuukauden loppuun. Vain se määrä tasopisteitä joka ylittää uuden rankin rajan, siirretään eteenpäin seuraavaan kalenterikuukauteen. Kaikki muut tasopisteet resetoidaan ja hävitetään uuden kalenterikuukauden ensimmäisenä päivänä. Ole hyvä ja huomioi että tasopisteet putoaa joka päivä, riippumatta sinun päivittäisestä aktiviteetisä, ja sellaisen pudotuksen määrä on asetettu jokaisesta rankista erikseen.
 32. Jäsenet voivat mennä Asetuksiin tekemään oikaisuja koska tahansa, jos haluavat jakaa heidän Club Elite rankia muiden Jäsenien tai Esiintyjien kanssa. Jokainen Jäsen voi keskeyttää heidän osallistumista Club Elite-ohjelmaan lähettämällä sellaisen pyynnön Asiakastukiryhmälle.
 33. Maksamalla videosta tai albumista Esiinytjän sivulla, sellainen sisältö on näkevissä sinulle 90 päivää. Ole hyvä ja huomioi että myös sen 90 päivän sisällä, Esiintyjällä on oikeus muokata sisältöä koska tahansa. Jos Esiintyjän tili on lopetettu, mistä tahansa syystä, hänen sisältö ei tule olemaan enää saatavissa www.kamera.seksitreffit.fiissa.
 34. Jäsen, joka kuluttaa eniten krediittejä Yllätyksinä Esiintyjälle ilmaisessa chatissa, viimeisen nollaus-ajan jälkeen, palkitaan "Huoneen Kuningas"-tunnuksella 24 tunniksi, ellei toinen jäsen anna lisää Yllätyskrediittejä samassa chat-huoneessa saman ajanjakson aikana. "Huoneen Kuningas"-tunnus ei sisällä muita etuja tai hyötyjä, ja sitä voidaan soveltaa vain ilmais-chattiin.
 35. Verkkosivuston ylläpitäjä voi aika ajoin järjestää kutsuohjelmia, ja jos kutsuohjelma on käynnissä, alla olevat säännöt pätevät:

  Jos olet joskus ostanut vähintään 17,99 krediittiä sisältävän krediittipaketin, olet oikeutettu osallistumaan kutsuohjelmaan käyttämällä samaa Jäsentiliä, jolloin voit kutsua ystäviäsi www.kamera.seksitreffit.fi-sivustolle seuraavin ehdoin. Huomioithan, että kun kutsut ystäväsi sivustollemme ja hän rekisteröityy Jäseneksi, hän luovuttaa meille henkilökohtaisia tietojaan. Tällaisia tietoja voidaan antaa vain ehtojen mukaisesti, jotka on kuvattu hallintapaneelissa, joka liittyy käyttäjätilisi käyttäjävalikossa olevaan kutsuohjelmaan. Sinun vastuullasi on varmistaa, että henkilöt, joille olet lähettänyt kutsulinkin, tietävät, että olet tehnyt niin omasta tahdostasi ja kiinnostuksestasi ansaita palkkio, ja että he ovat ymmärtäneet ja hyväksyneet sen, miten käytämme heidän tietojaan. Lisätietoa saat Tietosuojakäytännöstämme.

  Olet oikeutettu tiettyyn krediittimäärään (joka ei ole hyvitettävissä tai vaihdettavissa rahaksi missään olosuhteessa), jos uusi Jäsen, esimerkiksi henkilö, joka ei ole koskaan rekisteröitynyt millekään Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l. ylläpitämälle sivustolle, saapuu www.kamera.seksitreffit.fi-sivustolle kutsulinkkisi kautta, rekisteröi itsensä Jäseneksi ja tekee ensimmäisen ostonsa www.kamera.seksitreffit.fi-sivustolla. Samalla myös uusi Jäsen saa tietyn verran krediittejä.

  Huomioithan, että kutsuohjelman väärinkäyttö tai sen yrittäminen johtaa käyttäjätilisi sulkemiseen tai lakkauttamiseen. Kaikenlaisen roskapostin lähettäminen on kiellettyä, joten kutsu www.kamera.seksitreffit.fi-sivustolle vain ystäviäsi ja lue roskapostia koskeva lauseke 11. huolellisesti.

  Verkkosivuston ylläpitäjä pidättää oikeuden muokata ja/tai sulkea minkä tahansa kutsuohjelman milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.
 36. Huomaa, että tietyt maksutapahtumat käsittelee yritys American Payments United, Inc., joka on rekisteröity numerolla 7668152 Delawaren valtiosihteerissä ja jonka rekisteröity osoite on 16192 Coastal Highway, Lewes, Delaware 19958, County of Essex, USA.
 37. Ilmaisia minuutteja privaatissa. Verkkosivuston ylläpitäjä voi toisinaan aloittaa tarjouksia, joista voit lunastaa ilmaisia sekunteja/minuutteja privaattikeskusteluun mallien kanssa. Tarjoukset voivat sisältää erityisehtoja.

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Tilaajian ja/tai Vieraan Ilmoitukset

 1. Olen täysin tietoinen, että www.kamera.seksitreffit.fi lähettää Aikuisviihdesisältöä Vierailleen/Tilaajilleen.
 2. Olen täysin tietoinen, että aikuis-sisällön katseleminen on salllittu vain vähintään 18-vuotiaille tai 21-vuotiaille joillakin alueilla.
 3. Erityisesti ilmoitan, että tänä päivämääränä, olen saavuttanut riittävän iän katsoakseni aikuis-sisältöä paikallisten lainsäädösten mukaisesti.Vakuutan, että minulla on täydet oikeudelliset ja henkiset kyvyt tehdä vapaasti tätä Sopimusta ja käyttää/katsella niihin liittyviä palveluita ilman rajoituksia. Vakuutan, että en käytä nykyisiä palveluita, jos kykyjeni voi muuttua jostain syystä.
 4. Vakuutan tällä hetkellä asuvani maassa, jonka olen totuudenmukaisesti ilmoittanut jäseneksi rekisteröitymisen yhteydessä, ja ilmoitan 24 tunnin kuluessa www.kamera.seksitreffit.fi-sivustolle kaikista asuinpaikkaani liittyvistä muutoksista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen help@jwsbill.com. Lisäksi tiedostan, että verkkosivuston ylläpitäjä on velvollinen perimään kaikki asianmukaiset verot, jotka perustuvat asuinpaikkaani jäsenenä.
 5. Tiedotan, että yllämainittu velvollisuus katsotaan vasta täysin tehdyksi, kunnes www.kamera.seksitreffit.fi toimittaa varmistuksen, että mainitut muutokset on menestyneesti vastaanotettu.
 6. Olen täysin ja yksinomaan vastuussa kaikista vääristä ilmoituksistani koskien asuinpaikkaani ja olematta kertomatta www.kamera.seksitreffit.fiille tästä muutoksesta edellämainittujen ehtojen mukaisesti.
 7. Vahvistan myös että olen täysin tietoinen rikollisoikeudellisesta vastuustani, ja siksi toimin, kaikissa olosuhteissa, oman yhteisöni standardien mukaan niin moraalisesti kuin lain mukaan.
 8. Uskon täysi-ikäisenä henkilönä, että minulla on luovuttamaton oikeus lukea/katsella kaikkea sitä sisältöä, jota pidän suositeltavana.
 9. Lukeminen ja/tai katsominen tämän verkkosivuston sisältöä ei millään tavoin ole ristiriidassa ympäristöni, kyläni, kaupunkini tai maani normeja tai lakeja.
 10. Olen täysin tietoinen kaikesta sisällöstä ja materiaalista, jota www.kamera.seksitreffit.fi toimittaa, mukaanlukien mutta ei rajoitettuna live-kameran syötteeseen, kuviin, grafiikkaan, sovelluksiin ja teksteihin, jotka ovat asianmukaisesti suojeltu sovellettavalla lainsäädännöllä, kaikkien oikeudet pidätettynä. Joten ne ovat vain omaa henkilökohtaista käyttöä varten.
 11. Olen täysin tietoinen ja hyväksyn, että www.kamera.seksitreffit.fi voi aloittaa täyden yhteistyön laillisen auktoriteetin kanssa petollisia transaktioita tutkittaessa ja muissa asioissa, jotka sijoittuvat lailliseen toimivallan alle, kuten myös vastattaviin haasteisiin ja oikeuden määräyksiin.
 12. Tiedostan, että www.kamera.seksitreffit.fiia eikä sen sisaryhtiöitä voida pitää vastuullisina mistään laillisista seuraamuksista, jotka voivat syntyä valheellisen tiedon antamisesta, tai käytöstä, tällä verkkosivustolla ja/tai siellä sijaitsevalla materiaalilla.
 13. Tiedostan myös että www.kamera.seksitreffit.fi tai mikään siihen liittyvä sisäryhtiötä ei voi pitää vastuullisena mistään vahingoista tai menetyksistä yhteyksistä Aikuispalvelujen toimittajiin (ASP).
 14. Ymmärrän ja hyväksy, ettei missän tapauksessa www.kamera.seksitreffit.fi tai mikään siihen liittyvä sisaryhtiö ole vastuullinen mistään suorasta, epäsuorasta, satunnaisesta, erityisestä, johtuvasta tai rangaistavasta vahingosta, joka syntyy kaikesta vääristä ilmituloista, joita saattaa syntyä, tilaajien oikeuksien rikkomuksista, prostituutiosta, pedofiiliasta, lapsipornosta, laittomasta käytöstä, hyväksikäytöstä tai naisten ja lasten ihmiskaupasta.
 15. Hyväksyn ja tiedostan, että intellektuaalit omistusoikeudet (mukaan lukien muttei rajoitettuna oikeuteen käyttää, soveltää, kääntää jne) kaikkeen sisältöön (esim. chat, viestit, kuvat, videot jne), jota on luotu, julkaistu tai muuten tuotu julkiseksi minun toimestani www.kamera.seksitreffit.fi:illa kuuluu www.kamera.seksitreffit.fi:ille.
 16. Vakuutan täten, että en käytä www.kamera.seksitreffit.fi palveluja mainostaakseen mitään Verkkosivuston Operaattorin kilpailijoille kuuluvaa sisältöä ja/tai tuotteita. Kaikkia yrityksiä käyttää www.kamera.seksitreffit.fi kilpailijoiden virallisten sivustojen tuotemerkkejä ja/tai tavaramerkkejä ja/tai muita viittauksia www.kamera.seksitreffit.fiin kilpailijoihin, mukaan lukien niiden kirjoitusvirheet, pidetään sopimattomana kaupan ja markkinoinnin käytäntönä, ja niistä tehdään syytteitä täysimääräisenä lain sallimana. Tunnustan ja suostun siihen, että tämän lausekkeen rikkominen voi johtaa tilini välittömään lopettamiseen.
 17. Minä nimenomaisesti valtuutan www.kamera.seksitreffit.fi-palvelun seuraamaan ja tallentamaan verkkosivustolla tapahtuvaa toimintaani, rajoittuen privaattikeskustelujen viesteihin, mukaan lukien pyyntöni koskien www.kamera.seksitreffit.fi-palveluita, -sähköposteja, -ääniä, -vinkkejä ja/tai aikuisviihdepalveluiden tarjoajille lähettämäni yllätykset ja vastaavat.
 18. Tiedostan ja hyväksyn, että kaikki äänitetty materiaali tai muu originaali työ, joka on tehty tämän Sopimuksen alla ja/tai käyttämällä www.kamera.seksitreffit.fi:in palveluita (ja kaikkia sen oikeuksia, mukaan lukien, ilman rajoituksia, tekijänoikeus) kuuluu ja on vain ja ainoastaan www.kamera.seksitreffit.fi:in yksittäistä ja erityistä omaisuutta.
 19. Täten erityisesti luovun kaikista oikeuksista ja vetäydyn kaikista vaateista, että mikään www.kamera.seksitreffit.fiin käyttö vahingoittaa mitään oikeuksiani, mukaan lukien mutta ei rajoitettuna moraalisiin oikeuksiin, yksityisyysoikeuksiin, patenttioikeuksiin tai muihin oikeuksiin ja/tai oikeuksiin saada hyvitystä materiaaliin tai ideoihin, joita tässä on asetettu.
 20. Totean ja tiedostan, etten toimi laillisen henkilön puolesta, vaan yksilöllisenä kuluttajana, ja missään tapauksessa Sopimuksen alaista palvelun ostoa ei voi pitää osana ammatillista aktiviteettiani.

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Tilaajan ja Vieraan Velvollisuudet

 1. Lupaan olla kopioimatta, jäljentämättä, uudelleen julkaisematta, lataamatta, lähettää ja/tai toimittaa yleisesti saataville mitään sisältöä/materiaalia koskien www.kamera.seksitreffit.fiia, ilman aiempaa kirjallista lupaa www.kamera.seksitreffit.fiilta.
 2. Olen täysin vastuullinen koskien mitä tahansa epärehellisyyden julkitulon laillista seuraamusta, joita saattaa syntyä katsomisesta, lukemisesta tai materiaalin ja kuvien lataamisesta tämän verkkosivun sisällä.
 3. En näytä koskaan alaikäisille sivuston sisältöä ja teen kaikkeni varmistaakseni pääsyn alaikäisiltä sivustolle, erityisesti, esimerkiksi, etten merkkaa sivustoa suosikkien listalle. Olen täysin vastuussa, jos joku alaikäinen pääsee www.kamera.seksitreffit.fiiin tilini kautta tai käyttämällä minun luottokorttitietojani.
 4. Otan täyden vastuun tilini ja salasanani turvallisuuden säilymisestä.
 5. En anna henkilökohtaista tietoa, tarjoa tai tue seuralaispalveluja ja/tai prostituutiota.
 6. En aio järjestää henkilökohtaista tapaamista minkään Aikuisten Palveluntarjoaja (APT)n kanssa, koska se on kielletty, enkä vaihda puhelinnumeroani Aikuisten Palveluntarjoaja (APT)/Tilaajan kanssa tai yrittää milläin tavoin olla fyysisesti yhteydessä Aikuisten Palveluntarjoaja (APT)/Tilaajaan. Joka tapauksessa tunnustan, että www.kamera.seksitreffit.fi ei olisi vastuussa jos rikkomalla näitä Käyttöehtoja yrittäisin olla fyysisesti yhteydessä Aikuisten Palveluntarjoaja (APT)an/Tilaajaan. Tiedän, että jos todistetaan että olen järjestänyt henkilökohtaisia tapaamisia Aikuisten Palveluntarjoaja (APT)n kanssa tai yrittänyt tehdä niin, minua voidaan kieltää Verkkosivustolta ja tilini suljetaan ilman minkäänlaista korvausoikeutta.
 7. En käytä säädyttömiä sanoja, uhkailla tai riidellä, tai loukata vieraiden, APTn, www.kamera.seksitreffit.fin tukihenkilöiden tai verkkosivuston hallituksen oikeuksia, koska se on kielletty.
 8. Valitun käyttäjänimen lähetetty tai eteenpäin lähetetty sisältö ei tule olla pahennusta herättävää, ei saa vihjailla pedofiiliaan, alaikäisyyteen, eläimiin sekaantumiseen, tai viitata minkään ruumiilliseen jätteen poistamiseen tai käyttöön. Lisäksi, verkkosivustolle rekisteröityessäsi valitsemasi käyttäjänimi ei saa koskaan sisältää henkilökohtaisia tietojasi (kuten oikeaa nimeäsi) tai tietoja, jotka voivat antaa toisen henkilön yhdistää sen oikeaan henkilöllisyyteesi (kuten käyttämäsi julkinen käyttäjänimi sosiaalisille alustoille, kuten Facebook, Twitter, jne.). Jos päätät valita käyttäjänimen, joka voi johtaa tunnistettavaksi, huomaa että olet täysin vastuussa tällaisesta toiminnasta ja että emme voi olla vastuussa mistään tunnistamisesta, jonka toinen sivustomme käyttäjä voi tehdä.
 9. En käytä huomautuksia tai käyttäjänimiä jotka ovat hyvän maun vastaisia, tai viittaavat lain vahingoittamiseen tai toisten huijaamiseen.
 10. Tiedotan välittömästi www.kamera.seksitreffit.fiille APTn laittomasta käytöksestä sekä tavaramerkkien, tuotemerkkien ja/tai rekisteröityjen musiikkien laittomasta käytöstä.

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - tippi, yllätys, Jasmin Gift ja ostoslista

 1. Osana verkkosivuston online-viihdepalveluja jäsenet voivat lähettää malleille krediittejä tai vaatteita ("yllätys" tai "tippi" ja "Jasmin Gift"). Huomioithan, että Jasmin Giftin lähettäminen ei ole kaikkien mallien käytettävissä, eivätkä jäsenet voi lähettää lahjaa, jonka malli on jo vastaanottanut. Jäsen voi valita lahjan, kun malli on valinnut sen värin ja koon. Lahjan toimituksen järjestää verkkosivuston ylläpitäjä. Jasmin Giftin lähettämisen krediittihinta sisältää kaikki verot ja toimituskulut.
 2. Toisin kuin yllätykset tai tipit, mallin on hyväksyttävä Jasmin Gift. Mikäli malli hylkää Jasmin Giftin tai mikäli malli ei ota Jasmin Giftiä vastaan seitsemän (7) päivän kuluessa, Jasmin Giftin arvo hyvitetään sen lähettäneelle jäsenelle krediitteinä. Muissa tapauksissa yllätyksistä, tipeistä ja Jasmin Gifteistä ei ole mahdollista saada hyvityksiä/korvauksia, ja lausekkeen 4.3 mukaiset peruutusoikeudet pätevät.
 3. Ostoslista. Jäsenille tarjotaan mahdollisuus osallistua krediittipooliin ("pooli") joidenkin mallien profiilisivulla ("osallistuvat mallit") tavoitteena saavuttaa tietty määrä krediittejä poolissa ("tavoite") kuuden kuukauden ajan ("osallistumisaika"). Tavoitteen arvo on saatavilla kunkin osallistuvan mallin profiilisivulla. Kun kaikki osallistuvan mallin pooliin osaa osattavat saavuttavat tavoitteen, osallistuvalle mallille lähetetään Jasmin Gift -listan tuotteita (jonka todellinen arvo määräytyy tavoitteen arvon mukaan).
  1. Mikäli tavoitetta ei saavuteta osallistuvan mallin osallistumisaikana, osallistuvalle mallille myönnetään vaihtoehtoinen korvaus, joka on suhteutettu osallistuvan mallin pooliin maksettuihin hyvityksiin verkkosivuston ylläpitäjän ja osallistuvan mallin välillä erikseen sovitulla tavalla.
  2. Mikäli osallistuvan mallin pooliin maksetaan tavoitteen ylittäviä krediittejä, osallistuva malli saa Jasmin Giftien lisäksi lisäkorvauksen, jonka arvo on suhteutettu osallistuvan mallin poolitavoitteen ylittäviin hyvityksiin, kuten verkkosivuston ylläpitäjän ja osallistuvan mallin välillä on erikseen sovittu.

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Tilaajaperuutus

 1. Tilaajilla on vaihtoehtona peruuttaa tilaus koska tahansa koskien www.kamera.seksitreffit.fiin palveluja.
 2. Jos haluat peruuttaa tilauksesi ja sulkea tilisi, ole hyvä ja valitse "Unohda Tietojani" tilisi "Yksityisyyden Suoja"-osion alla. Sinun päätöksen vahvistamisen jälkeen, Tilaaja-statuksesi siirtyy "Peruttu"-tilaan ja poistamme kaikki järjestelmäämme tallennetut henkilötietojasi paitsi sovellettavan lain vaaditut, lailliset liike-etujemme tai muun sallitun tarkoituksen kuten Tietosuojakäytännössämme selitetään.
 3. www.kamera.seksitreffit.fi varaa oikeuden hyllyttää tai peruuttaa minkä tilauksen tahansa johtuen minkään ehdon rikkomisesta Sopimuksessa tai Tilaajan laittomasta toiminnasta Sopimuksen puitteissa ja ottaa yhteyden mihin tahansa asianmukaiseen viranomaiseen, mukaan lukien mutta ei rajoitettuna aloittamaan minkä tahansa rikosvalituksen ja ottamaan yhteyttä valtiosyyttäjään.

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Henkilökohtaiset tiedot ja Yksityisyyssuoja

 1. Kun navigoit meidän verkkosivustossa, kun päätät rekisteröityä Jäseneksi, ja /tai käyttää meidän verkkosivuston palveluja, jakaat ja/tai kerämme joitakin henkilökohtaisia tietoa sinusta. Ole hyvä ja luo tarkasti meidän Tietosuojakäytäntöä, joka selittää miten keräämme, käytämme ja jakaamme sinun henkilökohtaisia tietoja ja sinun valintoja koskien henkilökohtaisten tietosi käytöstä.
 2. Jäsenenä, en ole enkä tule antamaan minkäänlaista väärää tietoa ja/tai tiedostoja www.kamera.seksitreffit.fille. Siksi, tunnistan että www.kamera.seksitreffit.filla on oikeus, välittömästi ja yksimielisesti, lopettaa tämän sopimuksen pienestäkin epäilystä vääräntämisestä.
 3. www.kamera.seksitreffit.fiin järjestelmä täyttää PCI DSS:n asettamat turvallisuusvaatimukset, jotka Visa/Master Cardin on asettanut tiukkoina vaatimuksina.
 4. www.kamera.seksitreffit.fiin työntekijöiden pääsy mihinkään henkilökohtaiseen tietoon www.kamera.seksitreffit.fiin tilaajille ovat rajoitettuja, ja heitä sitovat luottamuksellisuusvelvoitteet. www.kamera.seksitreffit.fiin työntekijöihin voidaan kohdistaa kurinpitotoimenpiteitä, mukaan lukien heidän sopimustensa irtisanominen ja vakavissa tapauksissa jopa rikossyyttet, jos he eivät noudata näitä tiukkoja velvoitteita.

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Toiminnallisuus ja Turvallisuus

 1. www.kamera.seksitreffit.fi ehdottaa tilaajiaan pistämään "Evästeet" päälle selaimissaan varmistaakseen täyden toiminnallisuuden.
 2. www.kamera.seksitreffit.fi Tukitiimi valvoo kaikkea saaatavilla olevaa videokameraliikennettä verkkosivulla 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa.
 3. Koskien sen täsmällistä, ainutlaatuista suunnittelua, verkkosivulla ei ole koskaan ollut vakavia turvallisuusriski-tapauksia.
 4. www.kamera.seksitreffit.fi is a Scam-Free Zone.

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Roskaposti

 1. www.kamera.seksitreffit.fi ei lähetä roskapostiviestejä eikä suvaitse roskapostia, pitää itsesä etäällä kaikenlaisesta roskapostiin liittyvästä.
 2. Seuraavat arvioidaan olevan roskapostia:
  1. Viestien manipulointi, kuten sähköposti-otsakkeiden, lähetettynä tai www.kamera.seksitreffit.fiin tietokonesysteemin kautta tavalla, joka voi huijata www.kamera.seksitreffit.fiin tilaajia..
  2. Sähköpostin välittäminen kolmannen osapuolen postipalvelimista ilman tämän kolmannen osapuolen lupaa.
  3. Lähettäminen, uudelleenlinkittäminen tai virheellisen, petollisen tiedon lähettämisen edesauttaminen, joka muuten on vastoin www.kamera.seksitreffit.fiin kaupallisiia etuja.
  4. www.kamera.seksitreffit.fiin tietokonejärjestelmän käyttämistä tai sen käyttämsien edesauttamista helpottamaan ei-toivotun tai laittoman materiaalin lähettämistä. Tähän sisältyy kaikenlainen mainosaineisto, URL:t tai kaikki muu laiton kaupittelu, jota saatat lähettää, postittaa, lähettää sähköpostitse, levittää, tai muulla tavalla tehdä saatavaksi.
  5. Lähettäminen, postittaminen, sähköpostin lähettäminen, tai saman viestin levittäminen, URL, tai saman viestin moninkertainen lähettäminen
  6. Keskustelun normaalin kulun häiritseminen lähettämällä viestejä nopeasti peräkkäin, useasti, käyttämällä vain isoja kirjaimia tai muuten käyttäytymällä tavalla, joka kielteisesti vaikuttaa muiden käyttäjien kykyyn osallistua tosiaikaiseen vaihtoon.
 3. Roskapostin lähettäminen www.kamera.seksitreffit.fiin kautta tai sen tilaajien häiritseminen on verkkosivujen Ehtojen rikkomista.
 4. www.kamera.seksitreffit.fi tekee kaiken voitavansa suojellakseen tilaajiaan roskipostin vahingolliselta vaikutukselta.
 5. Kaikkia lakitoimia harkitaan siinä tapauksessa, jos spämmäys aiheuttaa häviöitä www.kamera.seksitreffit.fiille.
 6. Edellisestä huolimatta, www.kamera.seksitreffit.fi, kun se on saanut tilaajien luvan, nykyisen sopimuksen mukaisesti, voi lähettää mainossähköpostia koskien sen omaa ja kumppanien sivustoja ja jokainen sähköposti sisältää vaihtoehdon lopettaa postituslistan tilaus.
 7. Rekisteöidyt tilaajat saattavat satunnaisesti saada uutiskirjeitä koskien www.kamera.seksitreffit.fiia. Tilaajille lähetetyt viestit ovat kaupallisia tai ihmissuhdeviestejä. Tilaaminen ja sen lopettaminen hoituu yhdellä klikkauksella. Promoviestejä lähetetään vain, jos Tilaaja on ilmaissut hyväksyntänsä näiden palveluiden vastaanottamiseksi.
 8. Jos tilaajat haluavat ilmoittaa roskapostista, on suositeltavaa käyttää “Viesti Tuelle -toimintoa" “Tilini"-tiedoissa tai lähettämällä sähköpostia support@livecamhelp.com. www.kamera.seksitreffit.fi Tukitiimi tutkii kaikki raportit niin pian kuin mahdollista.

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Yhteydet

 1. Asiakaspalvelu-osastoon voidaan ottaa yhteys täältä:
  1. Online-Tukichat;
  2. “Viesti Tuelle” -toiminto tilaajien tileille;
  3. Sending of an email to support@livecamhelp.com or help@jwsbill.com.
  4. Kirjeen lähettäminen verkkosivuston ylläpitäjälle:

   JWS Americas S.à r.l.

   44, Avenue John F. KennedyL-1855 LuxembourgLuxemburgin suurherttuakunta
    tai 

   JWS International S.à r.l.

   44, Avenue John F. KennedyL-1855 LuxembourgLuxemburgin suurherttuakunta

Lauseke: www.kamera.seksitreffit.fi - Sekalaista

 1. Tässä Sopimuksessa on asetettu voimaan täysimääräisesti ja keskinäisellä ymmärryksellä Vieraiden/Tilaajien ja www.kamera.seksitreffit.fi:in kesken kunnioittaen sen sisältöä, ja se korvaa kaikki aiemmat ymmärrykset tai sopimukset, kirjalliset ja suulliset.
 2. Jos ei ole laissa tai muuten todettu, tämän Sopimuksen jokainen kohta jää voimaan.
 3. Jos jokin Sopimuksen kohta katsotaan täytäntöönpanokelvottomaksi pätevän toimivallan Oikeudessa, se ei vaikuta täytäntöönpanoon koskien muita Sopimuksen kohtia.
 4. Johtava puoli jokaisessa tapauksessa näiden ehtojen pakottamana on oikeutettu saamaan takaisin hänen kohtuulliset asianajajakulunsa.
 5. Jos www.kamera.seksitreffit.fi muuttaa tämän Sopimuksen ehtoja, www.kamera.seksitreffit.fi toimittaa päivitetyt ehdot verkkosivulle ja/tai lähettää muutosviestin ja/tai lähettää tilaajille sähköposti-ilmoituksen toteutetuista muutoksista etukäteen,
 6. Jos joku muutos ei sovi sinulle, voit lopettaa www.kamera.seksitreffit.fi-sivuston palveluiden käyttämisen ja voit lopettaa tilauksesi (jos sellainen on). Jos et halua lopettaa www.kamera.seksitreffit.fi-sivuston palveluiden käyttämistä, sinun oletetaan siten hyväksyneesi muutos.
 7. Sinulla ei ole oikeutta siirtää tai luovuttaa mitään tämän sopimuksen mukaisia oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi, kuten käyttäjätunnustasi tai salasanaasi, toiselle henkilölle ilman verkkosivuston ylläpitäjän etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Verkkosivuston ylläpitäjä voi siirtää tai luovuttaa tämän sopimuksen mukaisia oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan rajoituksetta.
 8. Vain englanninkielinen versio on vallitseva kaikissa laillisissa lausunnoissa, www.kamera.seksitreffit.fiin antamat lakisääteiset ilmoitukset, mukaanlukien tämä Sopimus. www.kamera.seksitreffit.fi ei hyväksy minkäänlaisia laillisia vaatimuksia, tai muita valituksia tai väärinkäsityksiä, jotka ovat syntyneet mistään väärästä käännöksestä johtuen. Sinulla ei ole oikeutta siirtää tai luovuttaa mitään tämän sopimuksen mukaisia oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi, kuten käyttäjätunnustasi tai salasanaasi, toiselle henkilölle ilman verkkosivuston ylläpitäjän etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Verkkosivuston ylläpitäjä voi siirtää tai luovuttaa tämän sopimuksen mukaisia oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan rajoituksetta.
 9. Tätä Sopimusta ja siitä syntyviä suhteita www.kamera.seksitreffit.fi:in ja Vieraiden/Tilaajien välillä hallitaan Luxemburgin Suurherttuakunnan lain mukaan.
 10. Mahdollisesti syntyvät erimielisyydet www.kamera.seksitreffit.fi:in ja Vieraiden/Tilaajien välillä ratkaistaan sovinnollisesti ja vain silloin, kun tämä ratkaisu ei ole tehokas, pätevä toimivalta erimielisyyksissä koskien tätä sopimusta on Luxemburgin kaupungin tuomioistuimella.
 11. Yhdysvaltain patentti-ilmoitus 35 U.S.C. § 287(a). Suoratoistaminen palvelussa www.kamera.seksitreffit.fi voi kuulua seuraaviin Yhdysvaltain patentti-ilmoituksiin, perustuen näiden patenttien haltijoiden vaatimuksiin: 6,766,376; 7,716,358; 8,595,372; 7,490,053 ja 10,567,453.

Clause: www.kamera.seksitreffit.fi - Digital Services Act

 1. Sisällön poisto
  1. The Website Operator has implemented measures to counter the presence of illegal and unauthorized content on the Website. We provide Users with an effective mechanism to report illegal content, service or goods and actively cooperate with designated ‘trusted flaggers’ to ensure prompt identification and removal of such content in compliance with the European Regulation 2022/2065, also known as the Digital Services Act (“DSA”).
  2. Illegal and unauthorized content includes but is not limited to child sexual exploitation and abuse material; terrorist content; hate speech; gambling activities; content generated based on the likeness of another person; unauthorized use of intellectual property and image rights; online fraud and crime, etc.
  • For more information regarding illegal content removal please [click here] and for copy infringement please [click here]
  • For national judicial or administrative orders authorities order notice [click here]
  • For trusted flaggers reports [click here]
 • Content Moderation
  1. The Website Operator employs content moderation measures to ensure compliance with its policies and standards, including support staff and technologic tools facilitating the discovery and removal of unauthorized content. Content uploaded, posted, or shared by Users may be subject to review and removal if found to be in violation of these policies and/or this Agreement.
  2. Users acknowledge that the Website Operator may use automated tools and manual review processes to monitor and moderate content. However, the Website Operator does not guarantee the accuracy, completeness, or timeliness of its moderation efforts.
 • Measure and protection against misuse
  1. The Website Operator is committed to provide legitimate content and addressing every single complaint with sincerity and care taking into account all factual circumstances of each case.
  2. In the event of any system misuse, the Website Operator will take decisive action to mitigate such occurrences.
  3. Upon the discovery of any misuse report from Users and Models, the Website Operator will promptly issue notification letters when legally required. The Website Operator reserves the right to issue sanctions (including partial or complete suspension or deletion of the account) to Users not complying with this Agreement or the applicable law or if notices/complaints sent are manifestly unfounded, without prejudice of a first warning when legally required.
  4. Misuse includes, but is not limited to, the following behaviors:
   1. Submitting manifestly unfounded notices or complaints about illegal or improper content, especially when done repeatedly over a specific period;
   2. Generating a significant volume of reports that contain insufficient or invalid information, in comparison to the total reports made within a designated timeframe;
   3. Submitting, sharing or endorsing in any way illegal content;
   4. Engaging in or promoting harassment, hate speech, bullying, or any form of abusive behavior in interactive areas of the Website;
   5. Deliberately bypassing geographic or other restrictions to access or distribute content not intended for a user's region.
  5. Our decision to issue sanctions will consider each case individually, assessing the extent, gravity, and intention behind the misuse, based on the total and relative frequencies of such activities and their consequences.
  • For example (without prejudice of a specific and case-by-case analysis):
   • Users engaging in illegal requests or sharing unauthorized content through the chat/video feature or using the chat/video feature to harass, bully, or send inappropriate messages to others may receive an initial warning will be issued for firsttime violations. Continued misuse will result in suspensions (that could range from one (1) day for minor infractions to a hundred and eighty (180) days for severe or repeated violations). In extreme cases, such as repeated sharing of illegal content or severe non-compliance with our rules, the User's account may face permanent deletion.
  • For each case, we will notably consider:
   • The nature and content of the messages or interactions, particularly focusing on their legality and adherence to our rules.
   • The frequency and context of the reported behavior, distinguishing between isolated incidents and systematic abuse.
   • The impact of the behavior on recipients and other Users, including potential harm or distress caused.
 • The Website Operator reserves the right to take appropriate actions in response to misuse report and ensuring a safe and respectful environment for all users. We will take necessary measures to address instances of misuse in accordance with this Agreement.
 • Recommender system transparency
  1. The Website Operator is committed to delivering the highest level of service to its Users to ensure a great experience. Therefore, all recommendations provided to Users are carefully selected based on key criteria, including but not limited to user preferences, historical interactions, and content relevance.
 • Ota Meihin Yhteyttä
  1. To ensure direct and rapid communication with us in a user-friendly manner, you can send an email to our single point of contact for all recipients of our service at: legal.dsa@jwsbill.com. You can contact us by using English and/or French.